Home

Visie

Personal Trainer

Behaalde resultaten

Contact


Wat te verwachten van:

Personal Training

Voedingsconsult


Vergoeding consulten

door zorgverzekeraars

 

Deutsch

 

English

 

Wat kunt u verwachten van personal training?

De personal training is gekoppeld aan een voedingsconsult. Goede voeding en beweging zijn immers twee handen op één buik.

De work-out onder begeleiding van de trainer zal zich met name richten op machinale oefeningen en training met losse gewichten en kabels. Ook oefeningen met eigen lichaamsgewicht worden uitgevoerd, met name als u al iets verder gevorderd bent. Zo zullen er verschillende variaties van chin-up oefeningen (jezelf optrekken) en push-ups (jezelf opdrukken) gedaan worden. Voor de buik zullen grondoefeningen het belangrijkste aandeel vormen. De nadruk zal niet alleen op de buik, maar op de gehele ‘core’ liggen. Core-training bestaat uit oefeningen die de rug, romp, buik en het bekken stabieler en sterker maken. Deze technieken vormen de basis van de trainingen, maar als nieuwe trainingstechnieken ontwikkeld worden zal hiervan ook gebruik gemaakt worden indien ze passen binnen de visie van Galatea. Zo is bijvoorbeeld de recentelijk geintroduceerde kettlebell ook een belangrijke trainingstool geworden binnen de work-outs. Sinds een paar weken behoort ook TRX-training tot de mogelijkheden.

De manier van trainen is Spartaans en effectief, geen omslachtige oefeningen. Het belangrijkste hierbij is de correcte uitvoering van de oefening.           

Uiteraard speelt cardio training ook een belangrijke rol bij het in vorm brengen van uw lichaam. Deze training is echter gemakkelijker zelfstandig uit te voeren. Naast de training onder begeleiding krijgt u een trainingsschema, dat u gedeeltelijk zelfstandig kunt uitvoeren. Trainen houdt niet op bij een work-out onder begeleiding. Om een zo goed en langdurig mogelijk resultaat te bewerkstelligen is het van belang dat u zelf regelmatig traint en naderhand ook blijft trainen. Het doel is u uiteindelijk genoeg vaardigheden aan te bieden waarmee u in het vervolg zelfstandig doelgericht kunt trainen. U zult gaan begrijpen wat u er zelf aan kunt doen om uw lichaam in vorm te houden.

Kortom: de personal trainer biedt u een volledig programma om uw lichaam in ‘shape’ te brengen, waarbij u intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht kunt verwachten.       


Ga terug naar homepage